Shoqata e Psikologëve të Kosovës - Startsida Facebook

564

Shoqata e Psikologëve të Kosovës - Startsida Facebook

Në njoftim thuhet se nga 223 aplikacionet për ri/akreditim të programeve të studimit, KSHC nuk ka lejuar futjen në procedurë të riakreditimit për 24 programe të studimit. Universitetet publike në Kosovë sivjet do të pranojnë në studime 15.255 studentë të rinj. Ministri në detyrë i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami, ka aprovuar të mërkurën numrin e studentëve të rinj, të cilët do të pranohen në programet e akredituara të nivelit bachelor në universitetet publike të Kosovës. Deri më tani 256 studentë të Kolegjit Universum kanë përfituar bursë të plotë ndërkombëtare nga Kolegji Universum për studime në 114 Universitete në 26 shtete të Europës.

  1. Inflammation i axeln symptom
  2. Läroplan fritidshem 2021
  3. Bild björn kjellman
  4. Symetri ab ljusdal
  5. Technical writer
  6. Ww locations
  7. Implicit learning
  8. Filosofiska institutionen su expedition

LT/ 86/53. Agjencia e Kosovës për Produkte dhe Pajisje Medicinale. Laboratori i kontrollit të cilësisë. Rrethi i Spitalit, QKUK, 10000 Prishtinë. Tel: 038 200 24248 aferdita.camaj@rks-gov.net; www.akppm.com. 31.03.2016. Shkolla e Lartë Universitare Private "Universiteti Elite" Institucioni Privat i Arsimit të Lartë "Shkolla e Lartë "Illyria" Akademia e Studimeve te Aplikuara, Durrës nga bartësi i arsimit të lartë, i akredituar në Kosovë sipas këshillës së NARIC Kosova.

Kërko Institucioni Fakulteti Programi i Studimit Niveli Shiko Detajet Lëndët Akredituar Deri Statusi Vendimi Raporti final; Adresa: Agim Ramadani p.n. Mensa e Studenteve, Prishtine, Kosove. “Mendja e një kombi është arsimi e zemra e tij është edukimi dhe morali i përgjithshëm” Këto janë disa nga Universitetet publike në Kosovë: Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” Informata » Universitetet dhe kolegjet e akredituara në Kosovë Universiteti i Prishtinës Kolegji AAB-Riinvest Kolegji Fama Kolegji UBT Kolegji Iliria Kolegji Dardania Kolegji Victory Kolegji i Menaxhmentit Internacional Kolegji Universitar Universum Kolegji Universitar Biznesi Kolegji Gjilani Agjencia e Kosovës për Akreditim (AKA), është themeluar në mars të vitit 2008 nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT) në pajtim me Ligjin mbi Arsimin e Lartë (2003/14) në Kosove, si Agjenci që garanton cilësinë e punës arsimore dhe kërkimore shkencore ne … 2019-07-16 2019-07-16 sigurimin e cilësisë ne arsimin e lartë ne përputhje me standardet evropiane si dhe rolin e shtetit dhe NARIC Kosova, ndihmon në promovimin e lëvizshmërisë së studentëve, pranues në universitet në shtetin e huaj përkatës.

Proed - Startsida Facebook

Ekonomi. Ekonomi. Bitcoin si qmenduria e shqiptarëve në firmat piramidale. Ekonomi.

Proed - Startsida Facebook

Agjencia e Kosovës për Akreditim. Programet e Studimit të Akredituara; Stafi Akademik Edhe këtë vit asnjë nga bartësit privat të arsimit të lartë nuk i kanë plotësuar kushtet të akreditohen si universitete, thonë udhëheqës të Agjencisë se Kosovës për Akreditim.

Në njoftimin e kësaj agjencie ka shumë degë që nuk janë akredituar, për shkak të mos plotësimit të kushteve, raporton Indeksonline. Vendimin e Këshillit Shtetëror të Cilësisë e kanë konsideruar si të papranueshëm edhe universitetet të cilat nuk janë akredituar për vitin akademik 2019/2020. Universiteti “Ukshin Hoti” në Prizren përmes një komunikate për media ka theksuar se një vendim i tillë është i papranueshëm dhe se universiteti do të veprojë Agjencia e Kosovës për Akreditim ka publikuar emrat e universiteteve që ka akredituar dhe programet.
Peter englund uppsala

Universitetet e akredituara ne kosove

Në asnjë formë nuk do të ndodh që dikush të përjashtohet nga e drejta në arsim. Universitetet publike në Kosovë sivjet do të pranojnë në studime 15.255 studentë të rinj. Ministri në detyrë i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami, ka aprovuar të mërkurën numrin e studentëve të rinj, të cilët do të pranohen në programet e akredituara të nivelit bachelor në universitetet publike të Kosovës. Nr. Institucioni Dokumenti Periudha 1 Akademia e Filmit dhe Multimedias "Marubi" Vendim Nr. 02 datë 24-01-2020 24/01/2020 deri në 23/01/2025 sigurimin e cilësisë ne arsimin e lartë ne përputhje me standardet evropiane si dhe rolin e shtetit dhe shoqërisë ne zhvillimin e arsimit të lartë në Republikën e Kosovës. Neni 2 Parimet 1.

promovimin e cilësisë së arsimit të lartë në Kosovë, andaj edhe siguron që standardet dhe cilësia e ofruara nga bartësit e akredituar, si dhe shpalljen e politikave, kritereve dhe standardeve Universiteti i Shkencave të Aplikuara Në ligjin për arsimin e lartë, bartësit e arsimit të lartë janë universitetet dhe Emërtimi 'Universitet' mund t'i jepet vetëm bartësve të akredituar të arsimit të lartë   Tri universitetet publike në Kosovë të cilat nuk janë akredituar për vitin akademik për Akreditim e Kosovës, lidhur me ankesën e parashtruar për mosakreditim.
Krav märkta varor

Universitetet e akredituara ne kosove karlavägen 104
stor motorcykel cc
fruity pebble macarons
skatteverket deklaration 2021 datum
finaste bilen

Master Juridik Civil - Yolk Music

Fakulteti. Esac. Kampusi. Kërko Institucioni Fakulteti Programi i Studimit Niveli Shiko Detajet Lëndët Akredituar Deri Statusi Vendimi Raporti final; Adresa: Agim Ramadani p.n. Mensa e Studenteve, Prishtine, Kosove. “Mendja e një kombi është arsimi e zemra e tij është edukimi dhe morali i përgjithshëm” Këto janë disa nga Universitetet publike në Kosovë: Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” Informata » Universitetet dhe kolegjet e akredituara në Kosovë Universiteti i Prishtinës Kolegji AAB-Riinvest Kolegji Fama Kolegji UBT Kolegji Iliria Kolegji Dardania Kolegji Victory Kolegji i Menaxhmentit Internacional Kolegji Universitar Universum Kolegji Universitar Biznesi Kolegji Gjilani Agjencia e Kosovës për Akreditim (AKA), është themeluar në mars të vitit 2008 nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT) në pajtim me Ligjin mbi Arsimin e Lartë (2003/14) në Kosove, si Agjenci që garanton cilësinë e punës arsimore dhe kërkimore shkencore ne … 2019-07-16 2019-07-16 sigurimin e cilësisë ne arsimin e lartë ne përputhje me standardet evropiane si dhe rolin e shtetit dhe NARIC Kosova, ndihmon në promovimin e lëvizshmërisë së studentëve, pranues në universitet në shtetin e huaj përkatës.